Merhaba, bugün bir lens yazısıyla sizleri selamlıyorum. Desio lenslerden Desert Dream isimli yeşil lensi daha paylaşmıştım. Şimdi ise aynı markanın mint touch isimli mavi lenslerini fotoğrafladım. Pupil boşluğu fazla geniş olduğu için ne yazık ki doğal durmuyorlar. Ancak gözümü rahatsız etmedi. Bu lensle aynı renk ojelerimi sürdüm:) Ojeyi sevgili Gonca'nın Güncesi hediye etmişti. Tek katta bile güzel kapatıcılı sağladı ve hızlı kurudu, açıkçası bu ojeyi çok sevdim:) Umarım beğenirsiniz!
Hi everyone, Today I'm wearing Desio Mint touch contacts and Sally Hansen nail polish with same color! Lenses are not natural looking but still comfy, and I loved nail polish so much. Hope you like!
Loves,
Evremedusa
14 comments:
Hiç lens sevmeyen bir insanım ama sen renkli gözlü olmalıymışsın bebikom.
O minnoş yeğeninin gözlerini sende gördüm sanki bu lensle. Çok yakışmış sana<3
Oh wow, that colour is incredible!
the-creationofbeauty.blogspot.com
I love it!!
I'm your new follower on Bloglovin! Hope you'll follow me back! ♥
xx
Nathalie
http://www.nathalie-kemna.nl
Lensler doğal durmuyo evet haklısın ama sende mavi gözlü olsan baya baya yakışacakmış :) ojelerde dediğin gibi çok hoş canım bide galiba sen saçlarını boyatmışsın ? rengi açık geldi bana .. saçlar ojeler gözler deniz kum güneşi anımsattın çokta iyi yaptın :))
Ne kadar güzel durmuşşşşşşş!
Ben de lens kullanıyorum ama şeffaf. Bunlara henüz adım atabilmiş değilim fakat tek kelime ile bayıldım!
ba-yıl-dım :)harika olmuş size çoook yakışmış :)
Desio lensi nereden aldınız ?
Lenssiz daha güzelsin Asudem <3
Ama 2.fotoya bittim!
yok saçlarımı boyatmadım hiç, sadece cocobolinho'nun da kullandığı john frieda go blonder spreyini yaz başında 2-3 kere saçlarıma sıkıyorum kendisi açılıyor, onun dışında kimyasal bir işlem yaptırmıyorum saçlarıma:) bu kış doğru düzgün kış olmayınca makyajda da saçta da sanki yaz tekrar gelmiş gibi yaptım:)beğenmene sevindim:) sevgiler:)
deryoşuuuuum love u beybiiim:)
renkli lens ne kdr doğal da olsa orjinal gibi olmuyor tabi ama ara sıra değişiklik için güzel, bir de yeşil lens kahve gözde daha doğal duruyor ama maviden kahveye geçiş ne kadar düzgün de olsa yapay duruyor, yine de arada denemekten ne çıkar dimi fulyacıııım:) öpüyorum seni çok çok
saolun çok sevindim güzel yorumunuza:)))
desiolens.com'dan aldım;)
Ayyyy hhiihih sevindim kuzum:) sende maşallah gözler süper ötesi zaten:) ara sıra renklenmek hoş oluyo ya iyi hissettiriyo:) ama yine de şaka bi yana ben de kendi gözlerimi seviyorum çok şükür:))) öpüyorum naslitoşkom
Post a Comment